NarrowScreen in je winkel.

Wat betekent dat?

Wij hangen niet zomaar een scherm in een winkel. Daar gaat uitvoerig onderzoek aan vooraf. Het is belangrijk waar het scherm hangt, wat het laat zien en waar je de aandacht mee trekt. Vrouwen zijn vaak op zoek naar een goede ‘deal’.

De man loopt vaak gericht een zaak in met een doel, koopt wat hij nodig heeft en vertrekt. Dat is de ervaring waar veel winkeliers zich in kunnen vinden. Ook kampen ze vaak met een teruglopende omzet. Iets dat ook inmiddels onomstotelijk bewezen is. Is hier dan niets aan te doen?

Ja, dat kan. De juiste informatie op het juiste moment. Een beeldscherm werkt als een magneet. De bezoeker kijkt altijd. En daarmee kun je gericht kopen ombuigen naar extra verkopen met een goed gevoel. Je moet het wel aanbieden, en dat doet een NarrowScreen campagne.

De juiste info is evident, brood bij de bakker, vlees bij de slager. Toch zijn er zaken aan het veranderen. Denk aan de tandarts die nu al vaker rand producten verkopen zoals suikervrije tandpasta, slagers met vega burgers en bakkers met koolhydraatarme levensmiddelen.

De markt verandert bijna dagelijks. Laat het winkelpubliek in jouw zaak zien dat je er bij bent. De toonbank staat al vol met artikelen, het beeldscherm laat de bezoeker zien waar jij geen tijd voor hebt.