Waarom Narrowcasting met NarrowScreen?
"Gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn bij NarrowScreen optimaal in balans met functionaliteit."

Gebruikersvriendelijkheid en betrouwbaarheid zijn bij NarrowScreen optimaal in balans met functionaliteit. Wij bieden een unieke ervaring op het gebied van Narrowcasting! Dit alles tegen de beste ondersteuning en scherpste prijzen! Bij ons heeft u geen langlopende contracten.

Narrowcasting ofwel digital signage is het overbrengen van informatie door middel van digitale tv-schermen. Met narrowcasting is het mogelijk om een boodschap direct en effectief  over te brengen op uw specifieke doelgroep. Narrowcasting kan overal en op elk tijdstip worden ingezet voor het overbrengen van informatie met als mogelijk doel:  het genereren van naamsbekendheid, stimuleren van impulsaankopen, beïnvloeden van aankoopbeslissingen, informeren van klanten, gasten of bezoekers etc. Daarnaast kan er flink worden bespaard op advertentie- of drukwerkkosten. Door de dynamische eigenschappen van narrowcasting kan er snel worden ingespeeld op de doelgroep, plaats en het tijdstip.

NarrowScreen is volledig online en dat maakt narrowcasting met NarrowScreen dus zeer flexibel en schaalbaar. Geen gedoe met de installatie en onderhoud van allerlei software of updates. Met ons narrowcasting platform bent u altijd up-to-date. Via de gebruiksvriendelijke web-interface kunt u zelf 24/7 online uw eigen teksten, foto’s en video’s toevoegen. NarrowScreen werkt met ieder apparaat uitgerust met Google Chrome. Zowel de beheerinterface alsook de presentaties zijn voorzien van 2048-bits versleuteling.

Voor verenigingen 

NarrowScreen helemaal gratis.

Het is mogelijk om gratis gebruik maken van ons systeem mits er aan enkele voorwaarden kan worden voldaan.

De volgende voorzieningen moeten voorhanden zijn om in aanmerking te komen:

Verenigingen met kantine

Buurt en dorpshuizen die tenminste 40 uren per week geopend zijn

Stichtingen zonder winstbejag

Vrijwilligers organisaties

Open chat
Kunnen wij je helpen?
Hoi, stel je vraag.